Skip to main content

BB Beauty

Når du lægger dit look og din skønhed i vores hænder, kan du trygt have tillid til, at vi kan vores håndværk. Vi er uddannede negle- og vippeteknikere med stor professionel stolthed. Vi går så meget op i vores arbejde og passion, at vi selv tilbyder undervisning og kurser på vores klinik.

Vi lægger stor vægt på at du føler dig tryg, og har en god personlig oplevelse hos os. Vi lytter til dine ønsker og hjælper dig med det helt rigtige look til dig. Med vores uddannelse og erfaring, kan vi give dig gode råd og vejledning – men det er dig der bestemmer.

Vores klinik i hjertet af Tåstrup emmer af en behagelig, rolig og professionel atmosfære. Her er du i centrum, her er dit look og dit velvære vigtig og her er din skønhed i trygge hænder.

Med vores store palette af negle- og vippeløsninger, giver vi dig mulighed for at få præcis det look du leder efter. Når du vender tilbage til BB Beauty, igen … og igen, ved vi, at vi har gjort vores arbejde godt nok.

Bestil en tid i dag og lad BB Beauty blive din skønhedsekspert.

Bestil en tid i dag og lad
BB Beauty blive din skønhedsekspert.


Praktisk information

BB Beauty ApS
Taastrup Hovedgade 96, 1
2630 Taastrup

Mail: bb-beauty@outlook.dk
Tlf.: 3070 8660

Åbningstider:

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15
Søndag lukket

Persondatapolitik
Cookie- og privatlivspolitik
Handelsbetingelser

Afbestilling:

Afbestilling af tid skal ske senest 24 timer inden aftalt tid, ved afbud under 24 timer inden aftalt tid betales 50 % af beløbet på den pågældende behandling.

Ved udeblivelse betales 100 % af beløbet på den pågældende behandling.

Translate »
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0