Skip to main content

LASHES

SINGLE LASHES

SINGLE LASHES ER LASH EXTENSIONS PÅSAT PÅ EGNE NATURVIPPER.

Metoden kaldes også 1:1, da er et enkelt kunstigt vippe hår der påføres et enkelt af dine egne vippehår.

Vipperne kan fås i flere længder og tykkelser, dog afhænger det af dine egne naturvipper og hvor meget de kan bære.

HYBRID LASHES

Hybrid lashes er en blanding af single lashes og volume lashes. Hybrid er for dig som ønsker mere fylde en single lashes, men mindre volume end volume lashes. Der bliver påsat enkle single exstensions og et par volume faner. 

Hvis du ikke tør springe ud i volume lashes, så er denne en god starter for dig. 

Volume lashes

Volume extension er til dig som ønsker mere fylde. 

Hvis du i forvejen har få vipper, og ønsker mere fylde er dette perfekt for dig, da der bliver påsat faner som giver dig et fyldigt og flot look. Du skal dog være opmærksom på, at fylde stadig afhænger af hvor mange naturvipper du selv har. 

Lashlift med farve + botox

Lash lift (vippe buk) er for dig, der ønsker et mere naturlig look med din egne vipper. Lash lift går ind og giver et narturligt buk, som gør at dine vipper ser tydeligere og længere ud. 

Farve er til dig som ønsker mørkere vipper, dette hjælper dine vipper med at se tydligere og længere ud. 

Botox bliver påført på vipperne til at hjælpe med at pleje vipperne efter behandlingen !! der skal dog stadig bruges pleje derhjemme. 

Holdbarhed på 6-8 uger. 

Der anbefaldes at bruge pleje på dine natur vipper såsom vipperserum eller andre former for oile som hjælper vipperne fra at tage skade. 

Dette skal bruges hver dag eller hver anden dag! 


DRØMMER DU OM LANGE VIPPER, HELT UDEN MASCARA? SÅ ER EYELASH EXTENSION SVARET.

Drømmer du om lange, fyldige vipper med mere effekt, end hvad mascara kan tilbyde, så findes der heldigvis den mulighed at få påsat eyelash exstension.  Hvis du ikke har prøvet det før, så kan det være meget svært at vurdere hvilke slags vipper man skal have og hvad der passer til en.

Her kan du læse lidt mere om det.

Hvad er eyelash exstenstions?

Det er en behandling hvor der bliver limet et vippehår på hver af dine egne vipper, hvor du vil få et fyldigere, længere og mørkere vipper der holder op til 3-4 uger.

Når du ikke har fået laver eyelash exstensions før, så kan det være svært at vide hvad der ville passe og klæde en, derfor er det vigtigt at du kender til de forskellige former for eyelash exstensons.

Der findes forskellige tykkelser, længder og bukkelser på vipperne, derfor er det vigtigt du snakker med din behandler for at høre hvad der passer til dig. Hvis du ønsker det mere naturlige look, så er det single lashes, da det er en vippehår der bliver limet på dine egne og ikke flere hår, som hybrid og volume. Hvis du føler single lashes er alt for naturligt til dig, så vil vi klart anbefale hybrid da det er halv single lashes og halv volume. Det vil sige, at halvdelen er en vippe på en vippe og halvdelen af flere dog tyndere hår på en. Hvis du er mere til det ekstreme look, så er det volume hvor du får limet to til ni ultratynde hår på hver vippe.

Hvordan er holdbarheden på vipperne?

Holdbarheden er op til 4 uger, men de skal opfyldes efter 2-3 uger da de falder af med sine egne. Grunden til du skal have dem opfyldt edter 2-3 uger er, fordi du netop taber fem til ti vippehår helt naturligt hver dag.

Må man selv fjerne sine eyelash exstensions?

NEJ, du kan få dem fjernet hos din behandler eller lade dem falde af naturligt. Det er vigtigt du ikke selv river dem af da du påvirker dine egne naturlige vipper.

Hvordan plejer man sine eyelash exstensions?

Du skal undgå vand de første 24 timer efter du har fået påsat dine vipper.

Du skal huske at være forsigtig når for eksempel fjerner makeup, så skal du undgå at gnide i dine vipper og du må ikke bruge makeupfjerner til vandfast mascara, da det kan påvirke limens bindevne.

  • Du skal huske at børste dem 2 gange om dagen
  • Du skal rense dine vipper med vippeshampoo mindst 3 gange om ugen
  • Du skal undgå produkter med olie i rundt om øjnene, som for eksempel creme og makeup
  • Du skal undgå mascara, da det klumper vipperne og ødelægger looket
  • Du må ikke pille eller hive i dine vipper efter du har fået dem lavet
Translate »
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0